Portugal Spanje 2015 dag 23 + 24

Dag 23

Ik ga naar een doe-het-zelf zaak en haal hier wat beschermingsmateriaal voor de fiets. Ik maak nog een kort tochtje door Torremolinos en ga uiteindelijk wat eten bij een strandtentje. ‘s Avonds spreek ik nog een Nederlands stel dat door Andalusië heeft gefietst en ook morgen weer terug vliegt, zij kiezen er echter voor om met de trein naar het vliegveld te gaan. Ik vond de wegen echter wel goed te doen en ga gewoon met de fiets.

DSCN0967

Dag 24

Ik sta nog in het donker op en pak mijn spullen in. In het donker fiets ik naar het vliegveld, de wegen zijn goed te doen en ik kom ruim op tijd aan. Rustig maak ik mijn fiets klaar en ik moet de fiets zo ongeveer naar de andere kant van het vliegveld brengen. Ook hier duurt het weer lang en ik moet mee de kelder in om de fiets af te geven.

Dit alles duurt zo lang dat als ik de enorme rijen bij de security check zie ik mij toch wel een beetje zorgen begin te maken. Maar gelukkig weet ik op tijd de gate te bereiken. De vlucht gaat goed en op Schiphol word ik opgehaald door mijn ouders.

Andermaal een prachtige fietsvakantie, met heel veel hoogtemeters en af en toe erg warm, maar over het algemeen prima weer. Zeker de Spanjaarden vond ik enorm leuke en relaxte mensen en ook de Portugezen vielen ditmaal enorm mee. Daarnaast waren de omgevingen prachtig, ook op plekken waar ik dat niet verwachtte. Ook bijzonder is dat ik mij letterlijk niet één keer onveilig heb gevoeld op de weg. Het overgrote deel waren rustige wegen, af en toe wel brede doorgaande wegen, maar echt druk werd het eigenlijk nooit.

Naar dag 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *