Noorwegen 2013 dag 25

Dag 25 Kiruna – Stockholm – Amsterdam – Hengelo
10 KM
HM (volgens Bikemap): 30 HM

Route 2,851,434 – powered by www.bikemap.net

Ik fiets op tijd richting het vliegveld, echt goed aangegeven staat het vliegveld niet, maar deze is makkelijk te vinden, want echt veel wegen zijn er niet. Hier aangekomen blijkt het vliegveld zelfs nog dicht te zijn en buiten maak ik mijn fiets vast klaar voor de vlucht.

Eenmaal binnen verbaas ik mij erover hoeveel mensen er werken voor die paar vluchten per dag, beveiligingsmensen, grondstewardessen, bagageafhandeling, een kioskje etc.. De vlucht gaat voorspoedig en op het vliegveld in Stockholm eet ik lasagne, drink ik een biertje en wacht op de vlucht naar Schiphol. Gelukkig wordt de bagage automatisch doorgestuurd naar de volgende vlucht.

Hier word ik weer opgehaald door mijn ouders die mij terugbrengen naar Goor waar mijn auto staat.

Al met al was het een prachtige fietsvakantie, in een prachtig land, bijna elke kilometer was mooi, met leuke mensen. En ook met het weer heb ik enorm veel geluk gehad en ook dat ik Bert, Dennis en Thomas tegen ben gekomen en twee weken ‘samen’ heb kunnen fietsen. Zij hebben daarna nog samen naar de Noordkaap gefietst.

DSCN0790

Naar dag 23+24

Een gedachte over “Noorwegen 2013 dag 25”

  1. Over 6 dagen pak ik de bepakte mtb voor een tocht door Noorwegen . Als voorbereiding (planning/gps) las ik jouw verhaal en vond het fijn je beleving te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *