Ijsland 2014 dag 24

Dag 24, zondag
+/- 30 km
HM (volgens Bikemap): 150 HM

Route 2,886,717 – powered by www.bikemap.net

Ik sta rustig op en fiets tegen tien uur weg richting Keflavik, waar ik voor de nacht een huisje/hutje heb gehuurd. Het is gelukkig droog gebleven, hoewel het wel bewolkt is en er wederom een harde wind staat.

Met name op de weg richting het vliegveld is die tegen en kost het moeite een beetje door te trappen. Ik kom al om kwart voor elf aan bij de supermarkt, deze gaat echter pas in de middag open. Ik besluit dus maar door te fietsen naar Alex, waar ik gelukkig al wel het huisje in kan. Ik besluit de kleren die ik morgen aan wil doen in het vliegtuig uit te spoelen en te drogen te hangen op de veranda. ‘s Middags doe ik boodschappen en ga daarna een beetje relaxen in het huisje.

‘s Avonds pak ik de spullen zo goed en zo kwaad als het kan in en probeer ik vast de pedalen los te draaien. De spullen die ik op de heenweg achter had gelaten lagen gelukkig nog netjes in de schuur. De fietsenmaker heeft goed zijn best gedaan bij het vastmaken van de trappers, het kost mij erg veel moeite om ze los te krijgen. Met één kant ben ik zeker een half uur bezig geweest, maar uiteindelijk lukt het mij ook deze los te krijgen.

Ik zet de wekker om drie uur en ga op tijd naar bed.

Naar dag 23

Naar dag 25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *